Vazhdojnë luftimet për Karabakun, Rusia ofron të ndërmjetësojë bisedimet për paqe

Rusia ofron të organizojë bisedimet për paqe mes Azerbajxhanit dhe Armenisë. Ministri i Jashtëm, Sergej Lavrov, tha se i ka bërë një ftesë zyrtare të dyja vendeve, të cilat prej ditësh po luftojnë me artileri të rëndë për kontrollin e rjaonit Nagorno-Karabakh. Ai njoftoi se për këtë ka biseduar me homologët e shteteve respektive. Në…

Read more