Si ndryshimet e vogla arrijnë të bëjnë një diferencë të madhe?

Imagjinoni sikur situata jonë profesionale, familjare dhe private të dukej vërtet aq mirë sa ne mundohemi ta shfaqim gjatë ditës, nën shoqërinë e miqve, shokëve, fisit apo edhe njerëzve të panjohur. Sigurisht, jo vetëm ti, por në nivele të ndryshme çdokush mundohet të ndërtojë një fasadë perfekte të jetës së tij sapo lind dielli. E…

Read more

Si të arrijmë suksesin? – 1O hapa.

1. Tabela e vizionit. – Të pasurit një listë me objektiva të cilat dëshiron ti përmbushësh për një peiudhë të caktuar. – P.sh Dua të mësoj Anglisht brenda vitit të ardhshëm. – Dua të hap biznesin tim brenda 3 vitesh. – Dua të kem punimin më të mirë të diplomës. – Dua të bëhem ekspert në një fushë të caktuar. –…

Read more