Mundësi Aplikimi – Programi Virtual i Hulumtimit 2020.

Programi i Hulumtimit Veror YCR është një mundësi e shkëlqyer për të mësuar dhe për tu rritur në një nivel personal. Jo vetëm që ofron një shans për të zhvilluar dhe diversifikuar aftësitë, duke u përfshirë në një përvojë hulumtuese që provokon mendimin, por gjithashtu jep një mundësi për të eksploruar praktikisht botën dhe për…

Read more

Mundësi Aplikimi – Sfida COVID-19. Financim Projektesh deri në 25.000€.

Përshkrimi i Sfidës. Qendra e programit të zhvillimit teknologjik e Kombeve të Bashkuara, për inovacion dhe zhvillim të qëndrueshëm i bën thirrje komunitetit global të mbështesë vendet në zhvillim përmes ndarjes dhe transferimit të teknologjisë me burim të hapur (open-source). Kjo sfidë ka tre veprime prioritare: – Dizejnimi i mjeteve dhe burimeve të përsëritshme, me…

Read more

Mundësi Aplikimi – Merr një Çertifikatë Profesionale nga Google (Online).

Nga Ardit Kuqa – CEO i LexoTani Kjo çertifikatë 5-course, e zhvilluar nga Google, përfshin kurrikula inovative të krijuara për t’ju përgatitur për një rol të nivelit të hyrjes në mbështetjen e IT.Një punë në IT mund të nënkuptojë një punë në tavolinë të shërbimit ndaj personit ose në distancë në një biznes të vogël…

Read more