Opinion: Ku shkoi shëndeti i shqiptarëve?

Periudha e fushatës zgjedhore ishte kryevepra e Partisë Socialiste me në krye kryeministrin, ministrat, shokët e partisë dhe patronazhistat. Një shfaqe e jashtëzakonshme e cila shitej herë si shembull i një fushate moderne e artistike e herë si argument e sulm ndaj partive të tjera e kryesisht ndaj asaj demokratike të cilat “sëmurnin e dëmtonin”…

Read more