Pse shqipëtarët duhet të kontrollojnë jetën politike dhe jo politika jetën e shqipëtarëve?

Gjithmonë shqipëtarët kanë qenë të interesuar rreth jetës politike, të ndarë në të majtë, të djathtë ose të qëndrës apo siç i njohim ndryshe PS, PD dhe LSI. Edhe sot, shqiptarët ashtu ndahen, duke bërë tifozllëk për to siç bëjnë për Milanin, Interin dhe Juventusin.Ne jemi mësuar të bërtasim për këto skuadra futbolli, duke i…

Read more