Çfarë është varësia dhe si shkaktohet ajo ?

Çfarë e shkakton varësinë? E thjeshtë. Ja çfarë ndodh. Në qoftë se përdor lëndë narkotike për 20 ditë, ditën e 21-të trupi yt do ta kërkojë me ngulm atë. Kjo ndodh për shkak të disbalancës së neurotransmetuesve që ndodhen në trupin tonë. Por ka një kleçkë. Gjithçka që dimë për varësinë nga këto lëndë është…

Read more