Nga Ardit Kuqa – CEO i LexoTani

Kjo çertifikatë 5-course, e zhvilluar nga Google, përfshin kurrikula inovative të krijuara për t’ju përgatitur për një rol të nivelit të hyrjes në mbështetjen e IT.
Një punë në IT mund të nënkuptojë një punë në tavolinë të shërbimit ndaj personit ose në distancë në një biznes të vogël ose në një kompani globale si Google. Programi është pjesë e Grow with Google, një nismë e Google për të ndihmuar në krijimin e mundësive ekonomike për të gjithë amerikanët.

Pas marrjes së çertifikatës, ju mund të shkëmbeni informacionin tuaj me punëdhënësit më të mirë si Cognizant, GE Digital, Hulu, Infosys, Intel, KForce, MCPc, PNC Bank, RICOH USA, Sprint, TEKSystems, Veterans Home Loans, Walmart dhe degët e tyre, dhe natyrisht, Google duke i informuar ata për formimin tuaj.

Shembull i Çertifikatës

Mund të fitoni gjithashtu një CompTIA dhe Google të dyfishtë kredencialë kur të plotësoni certifikatën e Google dhe të kaloni provimet e çertifikimit të CompTIA A +.
Përmes një përzierje leksionesh video, kuize programi do t’ju prezantojë me zgjidhjen e problemeve, shërbimin e klientit, rrjetëzimin, sistemet operative, administrimin e sistemit dhe sigurinë. Do të dëgjoni histori nga Google-rsat përfshirja e të cilëve në këto kurse shërbeu si një pikë fillestare për karrierën e tyre.

Duke dedikuar 5 orë a në javë, ju mund të përfundoni dhe certifikoheni në më pak se gjashtë muaj.

Për më shumë informacion : https://www.coursera.org/professional-certificates/google-it-automation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *